Vanavond sluit het elfde seizoen van Beste Zangers af met de traditionele duettenaflevering. De zangers en zangeressen slaan de handen ineen voor mooie, ontroerende, verrassende én vrolijke optredens. Zal dat opnieuw grote hits opleveren?

Sevilla
Blanks, Ferdi Bolland, Claudia de Breij, Roxeanne Hazes, Sarita Lorena, Nielson en Jaap Reesema zijn afgereisd naar het Spaanse Sevilla. Daar werden ze opgewacht door Beste Zangers-presentator Jan Smit, die ze door dit bijzondere muzikale avontuur heeft begeleid. In deze duettenaflevering zien we onder meer 'Holiday in Spain' van Jaap en Sarita en 'Fix You' door Blanks en Claudia.

Hits
Wie er verder met elkaar op het podium staan is nog niet bekend, maar dat het verrassende en unieke combinaties op zal leveren staat op voorhand vast. Dat gebeurde in het verleden onder meer bij Floor Jansen en Henk Poort, die een enorme hit scoorden met hun versie van 'The Phantom of the Opera', en Emma Heesters en Rolf Sanchez, die in hetzelfde seizoen succes hadden met 'Pa Olvidarte'.