Nieuw seizoen Down the Road vanaf maandag te zien op België Eén

Nieuw seizoen Down the Road vanaf maandag te zien op België Eén
Dieter Coppens op reis met verstandelijk gehandicapten

Kijktip :

Vanaf maandag 27 januari is het nieuwe seizoen van Down the Road te zien op de Vlaamse zender België Eén. Opnieuw gaat Dieter Coppens op een mooie en bij vlagen ontroerende reis met zes jongvolwassenen met het Syndroom van Down.

Spanje en Marokko
Down the Road was ook in Nederland een groot succes, mede door de vaak hilarische hoofdrolspelers in het programma. De verstandelijk gehandicapte jongeren hebben geen filter en gooien er alles uit wat ze denken. Dat zal ook dit seizoen weer gebeuren, als ze samen met Coppens op een avontuurlijke roadtrip gaan over het platteland van Spanje, tot in de Marokkaanse woestijn.

Cupido
Niet zelden ontstaat er iets moois tussen enkele van de jongeren, en dat is nu niet anders. Nog voordat ze überhaupt in het vliegtuig naar Spanje zijn gestapt, slaat Cupido al toe. Hoe zal dat zich tijdens de reis verder gaan ontwikkelen? Er is weinig tijd voor liefde op de eerste dag, want er wacht direct een spannende uitdaging: speleologie. In de donkere grotten worden de eerste grenzen al verlegd.

Het nieuwe seizoen van Down the Road is vanaf maandag 27 januari wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Down the Road vanaf maandag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV