Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5 kijktips van Gids.tv

BECKHAM (4 oktober)

Netflix (docuserie, bingen)

David Beckham in de docuserie 'Beckham'. Bron: Netflix
De vierdelige serie vertelt het verhaal van wereldvoetballer en icoon David Beckham. Het is een van de bekendste namen ter wereld, toch zijn er maar weinig mensen die hem echt kennen. De documentaire neemt je mee naar zijn jeugd in een arbeiderswijk in Oost-Londen, bespreekt zijn drive en vastberadenheid om te winnen en toont zijn worsteling om balans te vinden tussen zijn ambitie, liefde en familie. Het leven van Beckham is er een van hoge pieken en diepe dalen. Lees ook waar je Beckham kunt kijken.

Lees hier onze recensie van BECKHAM.

Lupin, S3 (5 oktober)

Netflix (serie, première)

Omar Sy als Assane in 'Lupin' seizoen 3
Nu Assane is ondergedoken, moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en hij besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op z’n kop. Bekijk hier waar je Lupin kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Lupin seizoen 3.

Everything Now (6 oktober)

Netflix (serie, bingen)

Na een langdurig herstel van anorexia is de zestienjarige Mia klaar om haar leven weer op te pakken. Ze komt er vervolgens achter dat haar vrienden haar ver vooruit zijn. Na maanden herstel van haar eetstoornis bedenkt Mia een bucketlist vol typische tienerervaringen, om haar verloren tijd in te halen. Bekijk hier waar je vanaf 6 oktober Everything Now kunt streamen.

Fair Play (6 oktober)

Netflix (film)

Alden Ehrenreich en Phoebe Dynevor in 'Fair Play'. Bron: Netflix
Het pas verloofde stel Emily en Luke is dolverliefd. Wanneer een felbegeerde promotie in een keiharde financieel bedrijf te grabbel gegooid wordt, verandert de dynamiek tussen het koppel. Luke en Emily hebben torenhoge ambities, maar de weg naar succes komt met een prijskaartje. Lees hier waar je vanaf 6 oktober Fair Play kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Fair Play.

Loki, S2 (6 oktober)

Disney+ (serie, première)

Tom Hiddleston als Loki en Owen Wilson als Mobius in 'Loki'. Bron: Disney
Na zijn ontsnapping uit 2012 reist Loki samen met Loki variant Sylvie en TVA-medewerker Mobius door verschillende tijdlijnen om te proberen de 'sacred timeline' te beschermen en Kang te verslaan. Bekijk hier waar je Loki kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Loki seizoen 2.

Andere tips op de streamingdiensten

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.