Johan Derksen kritisch over Feyenoord in De Oranjezomer: "Middelmatig clubje"

Johan Derksen kritisch over Feyenoord in De Oranjezomer: "Middelmatig clubje"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen kritisch over Feyenoord in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Middelmatig clubje&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen was vanavond in De Oranjezomer behoorlijk kritisch over Feyenoord. "Ik krijg de indruk uit de voorbereiding dat Feyenoord er heel slecht voorstaat." Derksen vindt dat de trainer, Arne Slot, het goed heeft gedaan bij Cambuur en bij AZ, maar toch heeft hij niet al te veel vertrouwen: "Straks gaat het net zoals bij Jaap Stam, die ging het ook 'anders doen' en dan krijg je links en rechts nederlagen om je oren (...) en dan ben je voor de kerst weer thuis." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen was vanavond in De Oranjezomer behoorlijk kritisch over Feyenoord. "Ik krijg de indruk uit de voorbereiding dat Feyenoord er heel slecht voorstaat." Derksen vindt dat de trainer, Arne Slot, het goed heeft gedaan bij Cambuur en bij AZ, maar toch heeft hij niet al te veel vertrouwen: "Straks gaat het net zoals bij Jaap Stam, die ging het ook 'anders doen' en dan krijg je links en rechts nederlagen om je oren (...) en dan ben je voor de kerst weer thuis."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen kritisch over Feyenoord in De Oranjezomer: "Middelmatig clubje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier